SPRINGEN!

15-12-2017

Zo voelt het letterlijk. Een warm en veilig nest verlaten, springen en hopen dat mijn vleugels werken.

Na maanden van nachtelijk tobben, praten met véél mensen, plannen maken maar vooral voelen dat er iets moest veranderen, zet ik nu eindelijk de stap om er volledig voor te gaan. Hoewel ik jaren blij ben geweest om een deel van AT Recruitment te zijn, kan ik niet anders dan deze warme thuishaven verlaten en springen. 

Springen naar iets onbekend en tegelijk zo vertrouwd : expert binnen loopbanen. Bijna 10 jaar begeleid ik mensen in hun zoektocht naar werk dat voldoening en energie geeft. Als externe recruiter werkte ik samen met KMO's, multinationals, lokale bedrijven, etc. en dit binnen allerlei sectoren. Maar vooral werkte ik samen met mensen. Kandidaten die een job hadden, maar een gemis voelden en daardoor uitkeken naar een nieuwe uitdaging. Of evengoed mensen die omwille van verschillende redenen vrij waren op de arbeidsmarkt. Telkens opnieuw gaf het mij voldoening om te zien hoe mensen een job vonden die zowel naar inhoud als naar bedrijfscultuur, omgeving, etc. op hun lijf geschreven was.

Nu ga ik hier graag een stapje verder in.

Als freelance HR Consultant zet ik nu 100% in op loopbanen: enerzijds als loopbaancoach (mogelijk met loopbaancheques via A-Lissome), als betrokken medewerker bij Career Coach®, als freelance assessor en als consultant voor tijdelijke HR opdrachten. 

Een hele boterham (een beetje een dubbeldekker sandwich eigenlijk) maar net dàt geeft mij de energie om ervoor te gaan. Uitdaging & afwisseling! 

En werken met mensen, vooral dat. In deze, vaak uitdagende tijden binnen een sterk veranderende wereld, mensen begeleiden in zoektochten. Naar waar deze dan ook mogen leiden.


Voor meer informatie : contacteer me gerust op info@bindcoaching.be